Documento de trabajo previo al taller participativo de les portes de Collserola pensando en la puerta de Montbau

Después de una primera reunión con la Associació de veïns de Montbau aquí comparto alguna de las ideas que se expusieronpara nuestro barrio en el taller de participación del concurso de las “portes de Collserola” del 9 de febrero de 2012.

veure document VERSIÓ 2 modificat i actualitzat a:

https://unitevamontbau.wordpress.com/2012/02/10/document-de-treball-presentat-al-taller-de-la-porta-de-montbau-pel-concurs-de-les-portes-de-collserola/

VERSIÓ ANTERIOR:

Anuncios

1 Comment

  1. Em sembla que hi ha idees bones. El tema de les plaques mixtes de control de soroll + creació energia fotovoltaica pel barri crec que ha de ser plenament defensat. La idea d’entendre tot el recinte de Llars Mundet-Campus Nord-Montbau com a una única i destacada Porta de Collserola per aquest costat, em sembla de lògica indiscutible. La idea d’incidir massa en equipaments o infraestructures “deslligades” del sentit natural o paisatgístic del projecte de les Portes em fa una mica de por (no sigui que acabem fent coses que no tenen res a veure amb el que se suposa que es vol aconseguir, simplement per manca d’interés real en el propi paisatge…). Anem per bon camí.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s